За даними Google у 2015 році 1,1 пристроїв із доступом до інтернету має середньостатистичний українець, це на 51% більше, ніж у 2013 році.

Також у Google опублікували данні, що за рік зросла кількість сучасних користувачів інтернету. 10% українців виходить у глобальну мережу через планшети, 28% через смартфони. Це на 7% і 24% більше, ніж торік.

Найчастіше мешканці України шукають інформацію перед покупками та відпочинком. У 92% випадків українці вивчають інформацію про готель в інтернеті. Про кредитування дивляться інформацію 92% наших співвітчизників.

У 90% випадках українці дізнаються інформацію про транспортні сполучення у межах країни через інтернет. А авіаквитки бронюють онлайн у 87%.

Читайте також: "Розумний" годинник від Google поповниться новими функціями

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При знайомстві із міськими закладами в Україні перш за все цікавляться цінами (67%), графіком роботи (47%) та наявністю товару чи послуги (40%).

Слід зазначити, що в Україні 36% людей купують товари через інтернет. Це на 2% менше, ніж у Чехії, та на 6% - ніж у Латвії. У Польщі купують онлайн на 2% менше громадян, аніж в Україні, в Румунії на 4%.