У п'ятницю, 21 квітня, на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 26-го туру чемпіонату України з футболу Динамо - Шахтар. Початок - о 20:00.

Обслуговуватиме поєдинок суддівська бригада на чолі з харків'янином Костянтином Трухановим. Відзначимо, що раніше на матчах грандів українського футболу переважно працювали такі авторитетні вітчизняні арбітри як Юрій Можаровський, Анатолій Абдула чи Анатолій Жабченко. Для Труханова це буде перше випробовування такого рівня.

Також уперше в історії спостерігачем арбітражу буде іноземець – італієць Лучано Лучі, який в Україні виконує функції голови Комітету арбітрів ФФУ.

Щодо кадрової ситуації, то в Динамо продовжує заліковувати травму коліна центральний захисник Євген Хачеріді. Також в лазарет потрапив опорний півзахисник Валерій Федорчук. Зате відновився після пошкодження 19-річний атакувальний півзахисник Віктор Циганков, якого турбували проблеми з литковим м'язом.

У Шахтаря далі відновлюється травмований Іван Ордець, який займається під наглядом фізіотерапевтів. Багато пропустив бразилець Дентіньо, і питання, чи дозволяють його фізичні кондиції допомогти команді з Динамо. Півзахисника В’ячеслава Танковського та нападника Андрія Борячука тренери відправили в молодіжний склад на гру зі столичними однолітками.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Суперники з хорошим настроєм підходять до поєдинку. Шахтар з третьої спроби все-таки здолав Олімпік (4:0). А кияни перемогли головного конкурента в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів - Зорю (1:0). Ще й до цього в двох матчах поспіль забили вісім м'ячів.

Орієнтовні склади:

Динамо: Коваль, Морозюк, Кадар, Пантіч, Віда, Антунеш, Рибалка, Гармаш, Сидорчук, Ярмоленко, Бесєдін.

Шахтар: П"ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Малишев, Бернард, Марлос, Тайсон, Бланко-Лещук.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв прогноз і ставки букмекерів на матч Динамо - Шахтар.

Фото: Getty Images, ФК Шахтар