Державне підприємство "Укрспирт" в січні-червні 2015 заробило 86 млн грн. Порівнюючи з першим півріччям 2014 року, прибуток підприємства збільшився на 175%.

"Високі фінансові показники монополіста безпосередньо пов'язані зі зниженням адміністративних та операційних витрат і зменшенням закупівельних цін на сировину", - наголошується в офіційному прес-релізі ДП "Укрспирт".

"Ми зменшили витрати на обов'язкові види страхування, на консультаційні та маркетингові послуги, оренду. Також збалансували фінансові доходи і витрати для налагодження більш ефективної роботи", - прокоментував керівник підприємства Роман Іванюк.

Читайте також: Центральний офіс "Укрспирту" обшуковують

На сайті "Укрспирту" також наголошують, що протягом січня-червня 2015 свій прибуток компанія спрямовувала на погашення простроченої заборгованості та модернізацію виробництва. Так, з початку року кредиторська заборгованість скоротилися на 143 млн. грн.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, 2014 рік підприємство завершило зі збитком 532 млн. грн.

Нагадаємо, в грудні 2014 року екс-директору ДП "Укрспирт" Михайлу Лабутіну пред'явили повідомлення про підозру у розтраті 172,5 млн грн. з рахунків ДП ​​"Укрспирт" і ухиленні від сплати податків на суму 28,2 млн грн. Після чого Лабутин втік.

29 грудня 2014 виконуючим обов'язки директора ДП "Укрспирт" призначений Роман Іванюк.