Сьогодні сайт російської версії журналу Esquire був недоступний для для деяких інтернет-користувачів. Про це телеканалу Дождь розповів головний редактор видання.

Про блокування сайту повідомили також читачі в соцмережах.

"Деякі наші читачі сьогодні дізналися про те, що Роскомнагляд вніс Esquire.ru до реєстру заборонених сайтів. Ми про це, в свою чергу, дізналися від читачів. Наскільки можна судити, причиною блокування стала стаття 2010 року "У хорошій формі і багато забивають", - йдеться в блозі редакції Esquire.

Читайте також: Спільноту "Бога немає" в соцмережі Вконтакте розблокували

Видання зазначає, що ніякого повідомлення від Роскомнагляду не отримувало.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зараз матеріал, в якому йдеться про застосування марихуани в медичних цілях у США, тимчасово недоступний для читачів. Проте його можна знайти на інших інтернет-ресурсах.

У РФ реєстр заборонених сайтів діє з 2012 року. До нього вносять ресурси, на яких пропагується суїцид, вживання наркотиків і здійснюються заклики до екстремістських дій.