На майно заарештованого заступника керівника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця накладено арешт.

Про це заявив заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, передає "Інтерфакс-Україна"

"Всі рахунки і майно, про які відомо слідству щодо двох фігурантів цієї справи, - на них накладено арешти" - наголосив він.

Зампрокурора наголосив, що їм доведеться доводити, звідки у них з'явились сотні тисяч доларів.

Також він сумнівається в тому, "що 27 років безперервного стажу в прокуратурі дають можливість мати багатомільйонні вілли в різних містах і квартири".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Шокін заперечує тиск на слідчих Сакварелідзе

Нагадаємо, Шапакіна і Корнійця затримали за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. Печерський районний суд Києва виніс рішення про їх арешт на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 3,2 млн. грн.

Президент України Петро Порошенко заявив про повну підтримку генпрокурора Шокіна і Сакварелідзе у цій справі. Очільник держави наголосив, що ця справа буде доведена до кінця.