Сьогодні компані Apple на офіційному сайті презентувала новий IPod Touch. Головною відмінністю від попередників є нова палітра кольорів. Новинка матиме п'ять нових варіантів корпусу.

Серед технічних нововведень слід відзначити нову 64-бітну архітектуру процесору A8, яка надасть девайсу більшої потужності, а також дасть можливість слідкувати за діями користувача.

Дисплей пристрою завдовжки буде все ті самі 4 дюйми, але завдяки технології Retina зображення буде насиченим та реалістичним.

Також власники нового IPod Touch зможуть відчути всі переваги нової 8-мегапиксельної камери iSight. Нова камера оснащена такими функціями як режим сповільненої і серійної зйомки, а також поліпшене шумозаглушення і розпізнавання осіб.

Залежно від розміру вбудованої пам'яті мінятиметься вартість пристрою. 16 гігабайт фізичної пам'яті коштуватимуть $199, а максимальні 128 Гб - $399.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: "Розумний" годинник від Google поповниться новими функціями

Також нові кольори отримали інші продукти із лінійки IPod - Shuffle і Nano. Але технічних змін нові моделі не зазнали.

Невдовзі Apple представить новий IPad із 12,9-дюймовим дисплеєм. А восени компанія із Купертіно презентує головну новинку року - IPhone 6S.