Державна служба з надзвичайних ситуацій розпочала перевірку нафтосховищ Львівської області.

Згідно з повідомленням прес-служби обласного управління ДСНС, починаючи з 15 липня співробітники служби будуть оглядати місця зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів.

Інспектування проводять за ініціативою місцевих громадських організацій.

"Огляди здійснюють в межах виконання рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і на пропозицію громадської ради при обласній державній адміністрації за ініціативи громадських організацій", - повідомляють рятувальники.

Читайте також: У Львові загорівся тролейбус (фото, відео)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перевірка відбуватиметься до 24 липня.

Нагадаємо, 8 червня на нафтобазі компанії "БРСМ-Нафта" у Василькові сталася пожежа, яку не вдавалося ліквідувати майже десять днів - до 17 червня. У результаті інциденту загинуло 5 людей, ще 15 постраждали.