Двоє українських воїнів загинули, ще восьмеро отримали поранення за останню добу на Донбасі.

Про це розповів речник штабу Антитерористичної операції Ярослав Чепурний в ефірі "112 Україна".

За його словами, останнім часом інтенсивність обстрілів значно зросла. 19 квітня бойовики обстріляли позиції захисників України 18 разів, наступного дня – аж 47. Вперше з кінця березня терористи використали танки. З важкого озброєння окупанти гатили в районі шахти "Бутівка" та авдіївської промзони.

"Обстріли були важкі. За 20 діб режиму тиші не було таких втрат, як учора. Двоє військовослужбовців загинули, вісім отримали поранення", - сказав Чепурний.

З початку доби, повідомив речник штабу, кремлівські найманці сім разів обстріляли українських героїв з гранатометів та стрілецької зброї в районі Пісків, Мар’їнки та Водяного.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у штабі АТО розповіли про регулярні порушення бойовиками мінських домовленостей.