У соцмережіх вирішили представити, де могли б прокласти гілки метрополітену в анексованому Росією Сімферополі і який вигладь мала б схема підземки.

Мешканці міста пропонують побудувати три лінії метро. Поява нового виду транспорту, на їх думку, допоможе вирішити проблему постійних пробок.

Перша гілка, як видно на запропонованій схемі, з'єднає центральний Аеропорт і Сімферопольське водосховище. Другу пропонують прокласти між Новороманівкою і районом Свободи. Третя ділянку хочуть, щоб побудували між станціями "Заміська" і "Пневматика".

Але користувачі соцмереж скептично ставляться до перспектив прокладання лінія метро в місті. Вони вважають, що про метро "навіть не варто думати, поки Сімферополь не перетвориться на місто з мільйонним населенням".

Але геологи стверджують, що на півострові дуже близько до поверхні підходять підземні води і дуже щільні скельні породи. Це не дозволить прокласти під землею тунелі метро.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві планують збільшити кількість гілок метро. Вона буде називатися Подільсько-Вигурівська.