Вищий земельний суд у Бранденбурзі-на-Хафелі засудив на вісім місяців у в'язниці представника Націонал-демократичної партії Німеччини Марселя Цеха за нацистське татуювання.

За інформацією Express, суд вирішив, що демонстрація впродовж двох годин татуювання із зображенням воріт нацистського концтабору Аушвіц є розпалюванням міжнаціональної ворожнечі.

Зазначимо, що інцидент з Цехом стався у листопаді 2015 року. Тоді член районного зборів депутатів в окрузі Барнім "засвітив" у басейні тату із зображенням концтабору, яке "прикрашав" напис "Jedem das Seine" ("Кожному своє").

Один з відвідувачів сфотографував татуювання Цеха та розповсюдив його у соцмережах. Під час тривалого судового процесу політик заявляв про намір видалити зображення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Німеччині засудили 94-річного охоронця Освенцима до п'яти років за ґратами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще