Шоумен Сергій Притула попри щільний графік знаходить час допомагати українським бійцям на передовій. Цього разу він забезпечив необхідними речами один із підрозділів морських піхотинців.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

Притула відправив у зону АТО сотню повітряних фільтрів, які вже розподіли між військовими із 3-го, 8-го та 73-го мор центру. Отримали вони також три планшети та запчастини до автомобілів.

"Боєць у балаклаві - окрема розвідрота 93 бригади, 3 планшети. Хлопці коло машини - рембат 93-ї, купив запчастин до того ML, якого купив їм півтора роки тому (і той що за версією багатьох скептиків мав віджати якийсь полковник", - додав він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сергій Притула напередодні Великодня відвідав українських військових у зоні АТО. Телеведучий привіз їм квадрокоптепи, сучасні тепловізори та приціли.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще