Важливу для нашої держави стадія в Міжнародному суді за позовом "Україна проти РФ" пройдено успішно.

Відповідну думку висловив народний депутат, голова постійної делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи Володимир Ар'єв, повідомляє "Цензор".

"Перспектива є - і це найголовніше. Україна виконала максимально кропітку роботу, виконала необхідні умови, тому важлива стадія для неї пройдена успішно", - зазначив політик.

За його прогнозами, наступним і найскладнішим етапом для України стануть спроби довести, що Росія фінансує терористів. Адже світова громадськість з початку конфлікту на сході нашої країни боїться називати речі своїми іменами: те, що відбувається на Донбасі – війною, а Путіна – терористом.

При цьому депутат назвав рішення Гаазького суду по Меджлісу проривом, додавши, що він "давно так не радів за кримських татар".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", експерт з міжнародного права Маттіас Хартвіг, коментуючи рішення суду, припустив, що ООН не зможе змусити країни-агресора виконати рішення Феміди.