Російський співак Філіп Кіркоров заявив, що організатори "Євробачення" повинні провести реформу та змінити правила, а до тих пір Росії варто взагалі відмовитися від участі у співочому конкурсі.

За словами Кіркорова, він проти участі Росії у Євробаченні, оскільки правила конкурсу їм не підходять. До таких висновків артист дійшов ще задовго до ситуації з Юлією Самойловою.

"Ще до ситуації з Юлією [Cамойловою] я не був прихильником того, щоб Росія брала участь у конкурсі до тих пір, поки не зміняться його правила", - зазначив Кіркоров.

Артист висунув претензії щодо розподілу голосування. За нинішніми правилами, голоси розділили між глядачами та журі 50:50. Кіркоров виступив за те, щоб співвідношення голосів було щонайменше 70:30 або ж 80:20, де більшість має належати глядачам.

В нинішньому розкладі співак вбачає політичний підтекст та упевнений, що "ряд країн продовжить зводити рахунки, хто б не приїхав" від Росії.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", вибір учасниці Юлії Самойлової для участі у Євробаченні-2017, скандальний український співак Іван Дорн назвав "хитрим планом" Кремля.