Український боєць важкої ваги Дмитро Побережець проведе дебютний бій на турнірі UFC 211 в Далласі (США). Його суперником стане Чейз Шерман, повідомляє MMAFighting.com.

Відзначимо, раніше було оголошено, що Побережець битиметься з Джарісом Дано, але боєць отримав травму.

Турнір UFC 211, який відбудеться 13 травня, очолить реванш Джуніора Дос Сантоса з Стіпе Міочічем, на кону якого стоятиме титул чемпіона у важкій вазі.

Побережець не програвав протягом 15 боїв, які він провів з 2012 по 2016 роки у європейських промоушенах.

Дмитро Побережець є чемпіоном ZONE FC (Швеція) у важкій вазі, чемпіоном світу і Європи з панкратіону. Також він призер чемпіонату світу та Європи з бойового самбо, майстер спорту міжнародного класу з панкратіону та бойового самбо, віце-чемпіон командного чемпіонату України М-1 2009 р., віце-чемпіон міжнародного командного кубка зі змішаних єдиноборств PROFC Кубок Співдружності Націй 2011 р., володар Кубка України зі змішаних єдиноборств Grand Prix Ukraine PROFC.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українка Марина Мороз битиметься з екс-чемпіонкою UFC.