Фантазії російський журналістів схоже немає межі. Крім пропагандистської сюжетів, вони здатні придумувати оригінальні "гри" в соцмережах. Автором однієї з них став російських телеканал "Дождь".

На честь свого семиріччя користувачам соцмережі запропонували завдання - відгадати одного з ведучих за фрагментом фотографії. Для "гри" вибрали найбільш інтригуючий кадр - знімок грудей.

Тим же, хто буде найактивнішим учасником, канал обіцяв подарувати квитки на святкування дня народження "Дождя". Тим же, хто не захотів відгадувати, запропонували просто оформити платну підписку на ресурс.

У користувачів соцмереж "гра" викликала хвилю критики і обурення. Вони назвали її сексистською. Деякі запитували у журналістів, чи будуть вони викладати фотографії з частинами тіла чоловіків-ведучих.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Роскомнадзор не побачив порушення в тому, що в ефірі "Першого каналу" показали кадри з фільму часів нацистської Німеччини.