Французькі архітектори створили проект тюремного корабля, який призначений для злочинців, що причетні до скандалу із "Панамським архівом".

Про це повідомляє Daily Mail.

Автори ідеї зізналися, що взяли за основу концепцію із "Гри престолів". Обладнали незвичайну в'язницю тисячами камер, в який можуть поміститися до 3300 осіб. Саме така кількість людей фігурує у справі витоку інформації про офшори від панамської юридичної компанії Mossack Fonseca.

Довжина кожного "парусу" складе близько 350 метрів, а висота – 100 метрів.

Камери розділять на чоловічі на жіночі, створять також майстерню, адміністративний центр, їдальню, спортивний майданчик для персоналу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що голландський архітектор-урбаніст відвідав Одесу у рамках навчального проекту "Перетворення міського простору".