Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) близький до завершення кар'єри.

Офіційна заява боксера запланована на наступний тиждень, після того, як відбудеться зустріч Беллью з його промоутером Едді Хірном.

"Мені необхідно спершу провести ряд зустрічей, все детально обговорити з тренером, сім'єю. Можливо, щось зміниться після зустрічі з Едді (Хірном), але зараз я близький до рішення завершити кар'єру. Я не знаю, які пропозиції є у Едді. Він зустрічався з представниками Уайлдера і Паркера. Єдина річ, здатна утримати мене в боксі, це шанс підкорити надважкий дивізіон", – передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью поділився секретами своєї підготовки до бою з Хеєм.

Фото – Getty Images