Лідера загального заліку "Тур де Франс" британця Кріса Фрума додатково протестують на предмет застосування допінгу.

Про це повідомляє Velonews.

"Спортсмена піддадуть спеціальному психологічному аналізу, який покаже, чи вживав він заборонені речовини. Сам гонщик всі звинувачення на свою адресу відкидає і заявляє, що готовий пройти скільки завгодно обстежень", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Під час "Тур де Франс" в італійського гонщика виявили рак

За підсумками 10-го етапу велогонки деякі мас-медіа висловили великі сумніви щодо 30-річного британця, який на фініші відрізку різко накрутив швидкість і серйозно збільшив відрив від конкурентів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Перед 11-м етапом "Великої петлі", що відбудеться сьогодні, 16 липня, Фрум впевнено лідирує у загальній класифікації. Він випередив американця Тіджея ван Гардер, що йде одразу за ним другим, на 2 хвилини 52 секунди.

Нагадаємо, цього року "Тур де Франс" проводять в 102-й раз. Завершиться велобагатоденка 26 липня традиційним фінішем на Єлисейських Полях у Парижі.