Одіозна російська співачка українського походження Лоліта Мілявська обурена тим, що СБУ заборонила їй в'їзд в Україну на три роки.

Про своє обурення артистка написала на сторінці в Facebook. "Навіть прикордонники висловлюють співчуття. Але я не розумію, як я, як людина, що народилася в Україні, в Мукачево. І що ж там у вас таке в СБУ відбувається? Ви робите все, щоб я, б**ть, забула українську мову", - написала співачка.

Лоліта додала, що вже їде назад у потязі "Одеса-Москва". Вона впевнена, що своїми діями працівники силових структур руйнують сім'ї, адже артистка їхала "до хворої дитини".

"Ось мене хто образить - обов'язково потім життя закінчує погано. Чого вам і бажаю", - звернулася розгнівана Лоліта до співробітників Служби безпеки.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні, в 4 ранку, прикордонники зняли з потяга Лоліту Мілявську, яка їхала в Конотоп. Свої дії співробітники пояснили порушенням закону "Про порушення правил перетину кордону": виступ у Керчі в 2015 році ніхто не забув.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Posted by Lolita Milyavskaya on Sunday, 23 April 2017