На міжнародному пісенному конкурсі "Слов'янський базар" у білоруському місті Вітебськ представниця України, кіровоградка, студентка Київського інституту музики імені Глієра, 21-річна Ганна Твердоступ, зайняла третє місце, розділивши його з грузинкою Софі. Нагорода за третє місце становить п'ять тисяч доларів.

"Мене підписували як Анітт, хоча я представляла Україну під справжнім ім'ям", - розповідає дівчина.

У перший день наша співачка виконала українську пісню "Тече вода", яка починалася з гімну України, і зірвала в залі оплески.

"Виступи, як мені здається, пройшли прекрасно — я виклалася рівно настільки, наскільки могла. Впевнена, що країну свою не підвела", - каже Ганна.

Нагороду нашій співачці вручив президент Білорусі Олександр Лукашенко, який був почесним гостем фестивалю.

Читайте також: Співачка Кіра Кафт дає благодійні концерти для поранених бійців АТО

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Першу премію і 15 тисяч доларів присудили представниці Білорусі Валерії Грібусовой. Другу і 10 тисяч доларів отримав Микола Манолов з Болгарії. Гран-прі XXIV Міжнародного конкурсу виконавців естрадної пісні "Слов'янський базар - 2015" взяв виконавець з Казахстану Дімаш Кудайберген.