Голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі назвав спекуляціями чутки про те, що він може отримати посаду в уряді.

Про це він заявив під час інтерв'ю для "BBC".

Він оптимістично налаштований щодо перспектив України і запевнив, що не збирається залишати свою посаду і переходити на роботу в Кабінет Міністрів.

"Путін зазнає поразки, весь регіон і Європа виграють. Що стосується спекуляції щодо того, що я хочу перейти в центральний уряд, я не буду цього робити, раз я вже відмовився від посади першого віце-прем'єра України ", - підкреслив керівник Одеської області.

Читайте також: Антикорупційний комітет рекомендує звільнити Шокіна

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він додав, що у нього немає особистих амбіцій, а є тільки бажання змінювати ситуацію в країні на краще. Тому, за його словами, він намагатиметься впливати на національну політику через перетворення в Одесі.

Нагадаємо, 7 липня з'явилася інформація з посиланням на джерело в силових структурах, що восени Саакашвілі можуть призначити прем'єр-міністром, а нинішній заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе може змінити Віктора Шокіна на цій посаді.