Дніпродзержинська "Сталь" виступатиме в українській прем'єр-лізі (УПЛ) сезону 2015/2016, замінивши збанкрутілий донецький "Металург", повідомляє MatchDay.

Саме до такого рішення прийшли члени виконавчого комітету Федерації футболу України. Однак, офіційно про рішення поки не оголошено.

Нагадаємо, опитування у виконкомі проводилося напередодні ввечері, 15 липня, у факсовому режимі.

Раніше повідомлялося, що ФФУ рекомендує виключити з прем'єр-ліги "Говерлу", допустивши до участі в чемпіонаті і "Сталь", і "Іллічівець". Згідно з регламентом УПЛ, місце "Металурга" повинен зайняти "Іллічівець".

Читайте також: В "Іллічівця" та "Сталі" рівні шанси грати в УПЛ - Павелко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я вважаю, що більше 2/3 виконкому взяло участь в онлайн голосуванні, яке було абсолютно легітимним. Протокол оформлений і підписаний, можна говорити, що "Сталь" є учасником прем'єр-ліги", - заявив віце-президент ФФУ Ігор Кочетов в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"Виконком керувався спортивним принципом, який в силу різних причин в останні роки був знівельований в українському футболі. Члени виконкому реалізували своє право, раз прем'єр-ліга не змогла зібрати кворум і прийняти рішення", - додав Кочетов.

Повідомляється, що "Іллічівець" має намір судитися за право грати в цьому сезоні в прем'єр-лізі.