17 липня в Україні підвищиться температура повітря. На заході та в південній частині вона коливатиметься в межах 25-30 градусів тепла.

Про це повідомляє УНІАН.

"У більшості областей буде панувати суха погода, лише вдень і ввечері на півночі і північному сході пройдуть локальні дощі та грози", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Харків'яни застрибували на лавки, рятуючись від потопу (фото, відео)

У західній частині переважатиме суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься у межах 11-16 тепла, вдень - 24-30 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У північних областях вночі - без опадів, вдень - місцями невеликий дощ, гроза. Температура повітря вночі 11-16 тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

У центральній частині опадів не буде. Температура повітря вночі 11-16, вдень 23-28 градусів тепла.

У східних областях - переважно сухо. Температура повітря вночі 10-16 тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

У південній частині дощів не очікується. Температура повітря вночі 12-17 тепла, вдень 24-30 градусів тепла.

"У столиці вночі очікується суха погода, вдень місцями можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі 15-17 градусів тепла, вдень 24-26 градусів тепла", - обіцяють синоптики.

Вітер в Україні очікують західний, 5-12 м / с.