Активісти прогнозують масові затримання та обшуки у бійців-добровольців громадського руху "Січ-захист" у Дніпропетровську.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook адвокат, волонтер і голова ради ГО "Правозахисна група "Січ" Оксана Томчук.

За її словами, пряму вказівку на проведення облав дала Генпрокуратура, пише Обозреватель.

Читайте також: За стрілянину в Мукачевому суд арештував двох бійців "Правого сектора"

"У середу з облпрокуратури я отримала інфу, що за прямою вказівкою ГПУ в Дніпрі знову готуються облави, де все по фен-шую: обшуки, затримання, тортури, спроби вибити свідчення та інші елементи "маски-шоу". І знову, як не дивно, об'єктом атаки не є корумповані чиновники і не бонзи "Партії регіонів", які знову підняли свої пониклі було голови, а прості хлопці-добровольці, які воювали разом з "Правим сектором" і "Дніпром-1", і які протягом майже півтора року на своїх плечах утримують наше небо", - написала Томчук.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона також додала, що троє осіб зі списку людей, проти яких готуються вказані заходи, є помічниками нардепа Андрія Денисенка.

Учасники руху "Січ-захист" планували забезпечувати порядок на 205-му виборчому окрузі у Чернігові.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради у Чернігові відбудуться 26 липня. Фаворитами виборів вважають Геннадія Кобрана із "Укропу" та керівника Державного управління справами Сергія Березенка.