Голова Одеської обласної адміністрації Міхеіл Саакашвілі похвалився дешевим перельотом.

"Прилетів вчора з Києва до Одеси на дуже комфортному літаку Saab340, авіакомпанії YanAir. Виліт з Жулян, що звичайно зручніше, ніж виліт з Борисполя. Головне - заплатив за квиток, взятий в останній момент, 2033 гривні", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

З 29 червня в міжнародному аеропорту "Одеса" запрацював принцип "відкритого неба", що дозволяє в односторонньому порядку знімати обмеження з виконання польотів за кількістю призначених авіаперевізників.

Матеріал по темі: "Я не відмовлюся від посади губернатора заради посади в Кабміні" - Саакашвілі

Саакашвілі зазначив, що такими перевагами повинні скористатися якомога більше громадян України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Улюблені друзі з МАУ, дуже хочу літати і на ваших літаках, але не за 5800 гривень. Будь ласка, сбавьте ціну. Хай живе конкуренція", - підкреслив він.

Нагадаємо, що голова наглядової ради МАУ Арон Майберг 7 липня спростував озвучені Саакашвілі звинувачення в монопольному становищі на ряді авіамаршрутів.

Майберг заявив, що глава Одеської ОДА 17 разів пролетів в економ-класі, 16 разів - у бізнес-класі. При цьому на один із рейсів він купив квиток за день до нього, а близько 70% пасажирів цього ж рейсу купили квитки заздалегідь. Вартість квитків в підсумку була навіть не в три, а в 10 разів дешевше.