Український сепаратист на ім'я Олександр Костін був затриманий у російському аеропорті Домодєдово. Терорист "ДНР" зараз перебуває в одному із московських СІЗО.

Раніше Волноваське РВ ГУМВС направило офіційний запит до РФ із вимогою екстрадувати сепаратиста до України. Російськими правоохоронцями розглядатиметься справа щодо виконання поставлених Україною вимог.

"Чоловік був затриманий 12 квітня. Зараз йому продовжено термін арешту. У відповіді на запит про екстрадацію зазначено, що справу буде розглянуто Генеральною прокуратурою Російської Федерації", - зазначають у прес-службі Московського обласного суду.

Раніше дружина затриманого Валентина Костіна повідомила, що вона зверталася в Московську міжрегіональну транспортну прокуратуру із проханням відправити чоловіка в Україну.

Читайте також: Савченко попросила допомоги у Генсека ООН, голови Європарламенту і президента ПАРЄ

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Також у Москві затримано одного з керівників збройних сил ДНР Дмитра Лисаковського. Його звинувачують у спробі рейдерського захоплення будівлі на Гоголівському бульварі в Москві.