У Закарпатті дві мафії - лісова і сигаретна. Про це заявив новий голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль представникам ЗМІ 16 липня після розширеної наради зі працівниками адміністрації. Він розповів, як має намір боротися з цією мафією.

"У нас дві проблеми: контрабанда і ліс. Тут дві мафії - мафія лісова і сигаретна. Все це ми повинні закрити і забути - вертольоти, літаки, дельтаплани, водолази, човни. Безпілотники повинні бути в зоні АТО, а не перевозити сигарети", - підкреслив Москаль.

Він пообіцяв вже сьогодні контрабандистам перекрити всі шляхи, пише Мetronews.

"У нас чотири перевалу, сьогодні ввечері всі вони будуть перекриті. Всі фури, які їдуть, будуть митниками оглядатися, щоб під пломбами не виявилось сигарет і афроукраїнців, а на зворотному шляху - наркотиків", - заявив він.

До боротьби з контрабандою сигарет, наркотиків, нелегальних мігрантів Москаль запросить служби Румунії, Польщі, Словаччини та Угорщини.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Москаль планує розібратися із захопленням магазину на Корзо

"Ми хочемо домовитися з ними, щоб у нас була щомісячна звірка - кого вони ловлять і кого ми пропустили. Якщо наші пропустили, вся зміна повинна написати заяви про звільнення і піти. Це стосується і прикордонників, і митників. Якщо не буде цих жорстких заходів, бардак триватиме до незкінченності", - окреслив свої найближчі дії Москаль.