Сьогодні близько 17:00 в Івано-Франківську вибухнула граната по вулиці Національної гвардії. Як повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області, у жилому одноповерховому будинку стався вибух, в наслідок якого поранення отримали дві людини.

На місці вибуху слідча група проводить експертизу та опитують очевидців інциденту. Дві людини госпіталізовані - 34-річний чоловік та 27-річна жінка.

"Тривають першочергові слідчі дії, допитують очевидців події, призначають необхідні експертизи", - зазначають в прокуратурі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: В жилому будинку на Одещині виявили гранату

У лютому цього року біля Івано-Франківського пологового будинку також стався вибух, внаслідок якого загинув чоловік.