Випускники кількох факультетів Львівського національного університету імені Франка отримали дипломи нового зразка без дати.

Про це повідомив один з випускників вузу Остап Яриш на своїй сторінці в Facebook.

Недоробка виникла під час друку на документах у видавничому центрі вузу. Через це попросили повернути дипломи через кілька годин після видачі.

"Подзвонили з деканату та сказали занести документ назад, оскільки видавничий центр допустив помилку. І через це будуть передруковувати 7 тисяч дипломів", - написав випускник.

Він зазначив, що наразі невідомо, коли можна буде отримати дипломи назад. За додатки з усіма оцінками, за його словами, ще "поки навіть не бралися у видавничому центрі".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У зв'язку з цим випускники переживають, що не встигнуть подати документи в магістратуру інших вузів.

"Технічні проблеми з дипломами не тільки в наших вишах, але і в багатьох інших, тому Міносвіти поки що дозволило подавати документи без оригіналів", - зазначив випускник.

Він повідомив, що нові дипломи пообіцяли видати наступного тижня.

Читайте також: В університеті Шевченка знову видають паперові дипломи

У той же час керівництво вузу запевнило, що поверне дипломи найближчим часом, а недоробки пояснили тим, що цього року нові зразки на рівні університетів випускають вперше.

Також на ситуацію вплинув поспіх, так як вуз намагається застосувати всі заходи для відсутності проблем у випускників при вступі на магістратуру.