Міністр спорту РФ Віталій Мутко повідомив про те, що попросить у футбольних чиновників Європи, аби переможець чемпіонату Криму отримав можливість виступати в єврокубках.

"Теоретично ми розглядаємо, щоб у переможця чемпіонату Криму була можливість грати в єврокубках. Я попрошу, щоб йому дали можливість грати в єврокубках, починаючи з якого-небудь попереднього раунду", - сказав Мутко для агентства ТАСС.

Чемпіонат Криму стартує 24 серпня. У турнірі візьмуть участь команди з восьми міст - Сімферополя, Севастополя, Ялти, Бахчисараю, Євпаторії, Феодосії, Армянська та Керчі.

Читайте також: Екс-тренер збірної Росії не зможе повернутися додому до кінця року

Нагадаємо, що згідно з рішенням УЄФА футбольний чемпіонат Криму отримав особливий статус. Він формально незалежний від Росії і кримські клуби не мають права грати на міжнародній арені.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще