Японський автовиробник Mitsubishi представив концепт нового позашляховика Pajero Sport. На відео можна побачити зовнішній вигляд автомобіля, а офіційна презентація відбудеться 1 серпня у Бангкоку.

Автомобіль зроблено на тій самій платформі що й цьогорічний пікап L200. Позашляховик отримає дизельний двигун, потужність якого складатиме від 128 до 181 кінських сил, або бензиновий аналог з потужністю 128 к.с.

Щодо трансмісії - за чутками, в автомобілі буде 6-ступінчаста "механіка" і 5-ступінчастий "автомат".

На відео можна побачити що, позашляховик отримає світлодіодні денні хордові вогні, інтегровані в фари головного світла, а також LED-елементи в задніх ліхтарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: В Іспанії тестують McLaren 675LT (відео)

Зазначимо, що інші технічні характеристики новинки поки залишаються у таємниці.

Mitsubishi Pajero Sport - середньорозмірний позашляховик японської компанії Mitsubishi, дебютував в 1996 році і зайняв проміжне місце в модельному ряду між Pajero і L200.