Кілька років тому Назір боровся з наркотичною залежністю. Після успішного закінчення реабілітаційної програми, він опинився в полоні у нової "залежності". Його новим хобі стала стрижка людей.

26-річний хлопець Назір Собхані зміг змінити життя багатьох бездомних людей на краще. Хлопець переконаний, що його по-справжньому "вставляє" добро, яке він робить.

Незважаючи на шестиденний робочий день, щонеділі Назір виходить на вулиці Мельбурна (Австралія), щоб безкоштовно перетворити бездомних. Хлопець не тільки робить безкоштовні стрижки і голить їх, але ще й підтримує морально.

Читайте також: У Києві створили клумбу зі пляшок

Як колишній наркоман Назір не боїться ставити складні запитання. Він ділиться з безпритульними історією своєї залежності й у відповідь слухає їхні життєві історії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Перукар впевнений, що люди, які живуть на вулиці, потребують людського спілкування. Більш того, багато бездомних вважають, що Назір дарує їм нове життя. Хлопець у свою чергу щасливий, що може бути чимось корисний суспільству.