У США триває розслідування стрілянини на двох об'єктах Військово-морських сил у Теннессі. Збройний напад вчинив Мухаммад Юссеф Абдулазіз. 24-річний чоловік народився у Кувейті і був натуралізованим громадянином США.

Про це повідомляє Еuronews.

В результаті стрілянини загинули чотири морських піхотинця. Ще один отримав поранення. Нападник відкрив вогонь біля центру для резервістів та призовного офісу у містечку Чаттануґа. Самого нападника застрелили.

Поліція провела обшук у домі Абдулазіза. Там також затримали двох жінок.

Президент США Барак Обама у Вашингтоні пообіцяв, що розслідування буде коротким і ефективним. Пентагон підтвердив Білому Дому, що всі військові об'єкти ретельно охороняються.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ім'я нападника не фігурувало у списках підозрюваних терористів. Проте кілька років тому його батько став об'єктом уваги спецслужб США.

Читайте також: Терористи хотіли відрізати голову французькому високопосадовцю

Наразі не встановлено зв'язків між Абдулазізом та якоюсь терористичною організацією.

Однак на цьому тижні він опублікував два блоги з ісламістськими висловлюваннями. В одному з них він написав, що життя "коротке та гірке".