Нігерія знову потерпає від насильства з боку терористичного ісламістського угруповання "Боко Харам". В результаті принаймні 30 людей загинули у двох вибухах, що сталися на ринку у місті Ґомбе.

Про це повідомляє Еuronews.

Очевидці кажуть, що ще понад півсотні людей зазнали поранень. На ринку було людно, бо жителі міста робили закупи перед мусульманським святом розговіння. Воно завершує священний в ісламі місяць Рамадан.

Місто Ґомбе розташоване на північному сході Нігерії. Воно вже ставало об'єктом нападів з боку ісламістських радикалів раніше. Очевидці вибухів зазначають, що серед загиблих були діти.

Читайте також: Під час стрілянини на об'єктах Військово-морських сил США загинуло 4 чоловіка

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Влада Камеруну заборонила жінкам носити паранджу. Це, так звана бурка, що вкриває все тіло. Це сталося після того, як дві жінки-смертниці підірвались на півночі країни. Вони були вдягнені саме у цей релігійний одяг,

Терористичне угруповання "Боко Харам" регулярно тероризує цивільне населення на півночі Нігерії. Насильство почало наростати після того, як до влади в країні прийшов новий президент. Він пообіцяв радикально боротися з бойовиками організації.