У Вінницькій області прийшла повістку до військкомату інваліду без обох рук Анатолію Любимову.

Про це пише Корреспондент.

"Я приходжу додому. Дивлюся повістка. Приходжу до Толі. Кажу: Толя, тобі повістка у військкомат. Тривога така була за країну, кого вже закликають", - розповіла мати чоловіка Тетяна Курилець.

Читайте також: У Тернополі в газетах друкують списки тих, хто ховається від мобілізації

Він спочатку вирішив, що це - жарт, бо втратив обидві руки ще дев'ять років тому. З місцевим комісаром знайомий особисто, той про інвалідність знає. Проте все ж вирішив прийти на медкомісію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Відразу повістка у мене була відібрана заступником, тобто, щоб її ніхто ніде не бачив. І, можливо, вже немає. Її анулювали", - зазначив Анатолій.

У військкоматі визнали, що це була помилка.

"Повістки ми відправляємо людям у зв'язку з шостої хвилею - для проведення мобілізації", - розповів заступник комісара Козятинського військкомату Леонід Шкур.

Військкомат вибачився перед Любимовим, він, у свою чергу, попросив, щоб там привели в порядок документацію і припинили надсилати хибні повістки.