Десантники другого батальйону "Ведмедя" 95-ї окремої аеромобільної бригади звернулися з жорстким посланням до всіх військовослужбовців України, а також до тих, хто має військову спеціальність.

Про це повідомляють "Подробности".

У своєму відеозверненні, бійці нагадали, що військові повинні не тільки відслужити покладений термін, але і захищати свою країну. Вони не повинні думати про те, чи пора додому чи ні.

"Серед нас всі дембеля, але ми залишаємося за наказом президента. Ми пройшли аеропорт, Дебальцеве та інші точки. Хлопці, не треба піднімати паніку серед збройних сил. Ви оголите наші фланги. Давайте воювати стільки, скільки треба", - звернулися бійці до 17-танковій бригаді, які скаржаться, що їх не відпускають додому.

Російські телеканали відразу підхопили інформацію про бунт в 17-й танковій бригаді. Вони зробили черговий фейк про масове дезертирство з української армії.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Бійці "Ведмедя" нагадали, що якщо підуть танки, то солдати залишаться без надійного тилу. Танкова бригада, за їхніми словами, це броня армії, а не "фанера".

Читайте також: У зону АТО вирушили красуні-зв'язкові з Харкова (фото)

"Хлопці, танкісти, ми своїх не кидаємо. Ми повинні бути разом і до кінця", - підкреслили вони.

Також, бійці звернулися до всім, хто не їде на фронт, а показує свій патріотизм, влаштовуючи бійки в барах і на дискотеках. Вони кличуть їх довести свою любов до батьківщини на передовій.

Нагадаємо, бійці 17-ї танкової бригади заявили, що більше не будуть виконувати накази командування, бо держава затягує їх демобілізацію.