На окупованому Донбасі російським спецназівцям поставили завдання ловити одиночних українських військових.

Про це повідомляє народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За останню добу, за його даними, зафіксоване виконання бойових завдань в тилах українських військ відразу з декількома диверсійно-розвідувальними групами противника. Їх основну частину складають підрозділи спецназу Головного розвідувального управління Генштабу Росії.

"Зокрема, ДРГ бойовиків активно мінують місцевість, "полюють" на одиночних військовослужбовців українських військ, а також на транспорт постачання, що пересувається без бойової охорони", - зазначає нардеп.

Читайте также: Бійці зупинили дві групи диверсантів на Донбасі - прес-центр АТО

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Крім того, бойовики продовжують активні обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів на Донбасі у вечірній і нічний час, щоб патрулі ОБСЄ не змогли зафіксувати, як вони порушують Мінські домовленості.

У той же час, терористи здійснюють обстріл з важкого озброєння - артилерії калібром понад 100 мм, 120-міліметрових мінометів і бронетехніки.

Нагадаємо, що українські військові відбили дві спроби бойовиків "ДНР" прорватися в тил.