Підрозділ податкової міліції "Фантом" вилучив мільйон гривень готівкою. Кошти були отримані від реалізації гуманітарної допомоги, яку намагалися вивезти з тимчасово окупованих територій.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної фіскальної служби.

"Мобільна група, у складі співробітників ГФС, СБУ та прикордонної служби в секторі "Б" затримала фуру, в якій було виявлено дев'ять поліетиленових палетів, повністю заповнених монетами. Встановлено, що ця фура належить одній з організацій, яка займається поставками гуманітарної допомоги. Представники перевізника пояснили, що готівкові були отримані від мережі супермаркетів, діючих на окупованій території ",- розповіли у відомстві.

Читайте також: 32-й "гумконвой" виїхав до Донбасу

За попередньою інформацією, саме через цю мережу реалізовувалася гуманітарна допомога, яку повинні безкоштовно отримувати мешканці "ДНР".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі триває перевірка та вирішують питання про реєстрацію кримінального провадження за фактом фінансування тероризму.