Проросійські терористи, які окупували частину Донбасу, вивели для акції протесту жителів регіону на місце авіакатастрофи "Боїнгу 777". Люди тримали плакати з написами: "Вас убили і нас продовжують вбивати".

Блюзнірський мітинг на місці загибелі 298 пасажирів літака провели бойовики угрупування "ДНР". Близько сотні людей з прапорами самопроголошеної республіки зібралася у селі Грабово, що в Донецької області. Учасники акції тримали плакати із закликами Київ припинити стріляти і звинуваченнями на адресу української влади.

Варто відзначити, що нещодавно по окупованому Донбасу прокотилася хвиля проукраїнських мітингів мирних жителів, які вимагали терористів лишити їх регіон.

Читайте також: Кияни вшанували пам'ять загиблих в малайзійському Боїнгу (фото)

Нагадаємо, літак "Боїнг 777" авіакомпаній Malaysia Airlines був збитий 17 липня 2014 року ракетною установкою "Бук", який стоїть на озброєнні у Росії і який використовували терористи "ДНР". Ніхто їз людей, які були на борту, не вижили.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще