Заступник генерального прокурора України і один з головних фігурантів антикорупційного скандалу у відомстві Віталій Касько заявив, що він отримує зарплату у 18 тисяч гривень. За його словами звичайні прокурори отримують по 10 тисяч.

"Щоб адекватний фахівець добре виконував роботу на рівні Генеральної прокуратури, мені здається, цього мало. У новому законі передбачено правильний підхід до зарплати прокурора. Вона прив'язана до зарплати судді і становить відсоток від неї. Якщо це буде імплементовано, то, думаю, система запрацює набагато краще. Зокрема ці положення необхідні для усунення одного з мотивів корупції в прокуратурі", - заявив Касько.

Читайте також: Яценюк заробляє шість тисяч гривень на місяць - прес-служба Кабміну

Він зазначив, що зарплати можуть піднятися до 30 тисяч гривень.

"На ці гроші можна жити у Києві і чесно працювати прокурором. Але одна лише висока зарплата - це не запорука успіху. Потрібні конкурси. Якщо все спрацює в комплексі – ми отримаємо результат", - додав Касько.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще