Клуб англійської прем'єр-ліги "Сток Сіті" має намір придбати півзахисника збірної України і "Динамо" Андрія Ярмоленка, повідомляє MatchDay.

Представники "Сток Сіті" прибули до Києва для переговорів по трансферу Андрія Ярмоленка. Англійці зробили "Динамо" офіційну пропозицію, заявивши, що готові заплатити за 25-річного гравця близько 20 мільйонів євро.

Також "Сток Сіті" зробило хорошу пропозицію Ярмоленку і щодо особистого контракту. До слова, "Сток Сіті" був одним з претендентів на іншого українського футболіста Євгена Коноплянку.

Читайте також: "Динамо" продало Ленса за рекордні 24 мільйони євро

Раніше повідомлялося, що до Києва прибули представники одного з англійських клубів, щоб зробити пропозицію по трансферу Ярмоленка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, за домовленістю, яка існує між футболістом і президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, клуб готовий відпустити Ярмоленка в сильний європейський клуб за гідну компенсацію.