У Горлівці тривають бойові дії. Вчора відбувся черговий значний обстріл міста.

Основний удар припав на Центрально-Міський і Микитівський райони міста. Зафіксовані численні попадання снарядів у житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Читайте також: Бойовики двічі обстріляли Піски із танків - прес-центр АТО

В результаті артилерійського обстрілу в селищі Жованка постраждала літня жінка. Після отриманих поранень місцева мешканка була доставлена ​​в травматологію міської лікарні № 2, де у неї були зафіксовані травми різного ступеня тяжкості.

"Горлівку обстрілювали з 18.00 до опівночі. Бої між українськими військовим і ополченцями йшли на півночі і північному заході. За 6 годин обстрілу під вогонь потрапили захід, північ, північний захід і південний захід міста ", - повідомляє група "Самооборона Горлівки" у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще