Від легендарного овального кабінету в Білому домі - до скромної обстановки канцлера Німеччини. У яких кабінетах вирішується доля країни і за якими столами підписують доленосні закони, дізнався портал fishki.net.

Нам дають можливість зазирнути до кабінетів десяти президентів різних країн світу. Виявляється, у багатьох робочих кімнатах президентів немає розкоші.

Так, наш голова держави для робочих зустрічей та нарад використовує три кімнати – кабінет, приймальню з робочим місцем помічника та кімнату для зустрічей.

Наприклад, у глави Ірану досить мінімалістично виглядає кабінет, а в очільника В'єтнаму навіть дуже скромно, як для керівника країни.

Читайте також: Культові весільні сукні: Одрі Хепберн та Мішель Обама (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На їх тлі кабінет президента США виглядає просто розкішним. Варто відзначити, що овальний кабінет майже не мінявся протягом останніх ста років. Саме його в різні часи глави Америки вибирали, щоб зробити відеозвернень до нації.