Вчора на полігоні неподалік міста Великі Мости Львівської області прикордонники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби проводили планові навчання зі стрільби.

Про це повідомляє "УНН",

Прикордонники вправлялись у стрільбі із різних видів кулеметів, автоматів, гранатометів та пістолетів. Велика увага приділялося до зброї, яка дозволяє знищити ворожу броньовану техніку. Прикордонники теж беруть участь у бойових діях, коли несуть службу в зоні АТО.

Крім того вони відпрацювали тактичне ведення бою. Бійці наголошують, що швидкість та розуміння колег під час ближнього бою можуть врятувати життя.

Читайте також: Бійці облаштовують нову лінію оборони у зоні АТО (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, 10 липня до Львова із зони АТО повернулись 75 прикордонників. Це була остання група прикордонників Західного регіонального управління Держприкордон служби, яка несла службу на сході.

Вони перебували у зоні АТО з початку року. Прикордонники там виконували завдання з охорони правопорядку на лінії розмежування, що розділяє мирні території та підконтрольні бойовикам частини Донбасу. Вони несли службу на блокпостах неподалік села Зоря Донецької області.