На автозаправці в селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області зайнялись три бензовози.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

О 11:29 рятувальники отримали повідомлення про загоряння. На місце події виїхав черговий караул підрозділу у складі двох відділень.

Рятувальники, після прибуття на місце події, виявили, що загорілись вантажні автомобілі-цистерни ГАЗ-53, ГАЗ-52 і МАЗ з напівпричепом.

Пожежники, аби запобігти вибуху, подали два водяних стволи для охолодження цистерн із бензином. За допомогою піни та води вони змогли ліквідувати загоряння.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вогонь значно пошкодив всі три бензовози.

Читайте также: У Чернігівській області впав легкомоторний літак

В результаті пожежі також постраждав чоловік 1985 року народження. Його з опіками ніг доставили в Первомайську центральну районну лікарню.

Наразі фахівці встановлюють причини та обставини, які могли спричинити пожежу.

Нагадаємо, у Києві за добу згоріло п'ять автомобілів. Причинами загорянь були підпал та коротке замикання електропроводки в моторному відсіку.