За роботу в зоні АТО різноробочим пропонують вісім тисяч гривень на місяць.

"У країні поголовні скарги на те, що немає грошей? Ось вам варіант заробити 8 тисяч грн на місяць + трохи хоч за гроші допомогти хлопцям, які на війні. Завдання - будівництво інженерних споруд в районі міста Попасна, наприклад, оббивати брусом окопи. Вам забезпечать проїзд, харчування на місці, мешкання", - йдеться в оголошенні.

Там також додають, що на АТО наші хлопці вже більше року під обстрілами примудряються це робити, а тут за гроші, ще і "спокійний район".

"Людей набирають обласні відділи капітального будівництва через субпідрядників. Спочатку було складно знайти працівників, бояться. Але в нашому Ставищенськом районі, що під Києвом, вже знайшли групу. Скоро відправляємо туди їх. Але вакансії все ще актуальні, – говорить "Знай" заступник глави Ставищенськой райдержадміністрації Євгеній Несен.

Для жінок поки там роботи немає, потрібна чоловіча сила.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Київстар відновив зв'язок у 10 населених пунктах Донбасу

За його словами, в районі, де пропонують роботу, спокійно. Але люди все ж не хочуть туди їхати.