Сьогодні відбудуться термінові переговори у нормандському форматі щодо ситуації на Донбасі у форматі телефонної конференції.

Переговори анонсував Президент України Петро Порошенко під час робочого візиту до Кривого Рогу, пише Українська правда.

"Ми приділяємо і повинні приділяти величезну увагу процесу деескалації конфлікту на сході та координації наших дій з нашими партнерами по проукраїнській світовій коаліції", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко звернувся до спільноти у роковини трагедії Boeing 777

У свою чергу, прес-секретар Президента Святослав Цеголко поінформував, що йдеться про телефонну розмову лідерів "Нормандської четвірки", яка відбудеться надвечір п'ятниці, 17 липня.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, переговори щодо врегулювання ситуації на Донбасі за участі глав держав та міністрів закордонних справ України, Росії, Німеччини та Франції вперше відбулися в комуні Бенувіль (Нормандія, Франція) 6 червня 2014 року.

Востаннє лідери "Нормандської четвірки" проводили преговори у телефонному режимі 30 квітня цього року.