У місті Ірпінь Київської області співробітники Служби безпеки України затримали двох торгівців зброєю з великим арсеналом.

Як повідомляє прес-центр СБУ, мешканець Ірпіня зі своїм колегою з Києва намагалися налагодити нелегальний канал постачання вогнепальної зброї, у тому числі й із-за кордону.

В ході обшуків у помешканнях затриманих правоохоронці вилучили 17 бойових пістолетів австрійської марки Glock, понад 50 магазинів до них, десять одиниць автоматичної зброї американського та українського виробництва, 40 тисяч набоїв різних калібрів.

Читайте також: Львівські прикордонники вчились знищувати бронетехніку з гранатометів (фото)

Також у затриманих виявили обладання для переобладнання та збирання зброї і виготовлення набоїв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

СБУ відкрила кримінальне провадження за ст. 201 (контрабанда) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.