Під час наради в офісі Федерації хокею України представники семи клубів висловили бажання виступити в чемпіонаті України в новому сезоні: "Авангард" (Харків), "Білий Барс" (Біла Церква), "Витязь" (Харків), "Дженералз" (Київ) , "Донбас" (Донецьк), "Компаньйон" (Київ) і "Кременчук".

При цьому керівництво "Дженералз" заявило про можливість участі в змаганні двома командами з різними назвами, повідомляє офіційний сайт ФХУ.

Чемпіон попереднього сезону АТЕК поки не може гарантувати свою участь у наступному сезоні, бо й досі шукає генерального спонсора.

Також в ФХУ обговорили робочу дату старту чемпіонату - 25 вересня.

Читайте також: "Сталь" з Дніпродзержинська гратиме в українській прем'єр-лізі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент "Дженералз" Денис Лобановський повідомив про створення громадської організації "Хокейна Екстраліга", яка братиме участь в організації національного чемпіонату.

"Певні клуби вже знайомі з проектом Екстраліги. Для інших же повідомлю, що за нашим задумом, ліга планує взяти на себе витрати на суддівство змагань, медичне забезпечення проведення матчів, організацію частини матчів чемпіонату в столичному Палаці спорту, а також трансляцію центральних матчів", - сказав Лобановський.