Сьогодні в столиці Єгипту Каїрі проходив мітинг на підтримку колишнього президента Мухаммеда Мурсі. Учасники організації "Брати-мусульмани" влаштували бійку з поліцією, внаслідок якої загинуло шестеро людей.

Інцидент трапився після молитви з нагоди закінчення священного місяця Рамадан. Прихильники скинутого президента країни влаштували на вулицях міста безлади. Мухаммед Мурсі також був членом організації "Брати-мусульмани", повідомляє ВВС.

Як повідомляє поліція, невідомі відкрили вогонь по демонстрантах, через яких шестеро людей загинули на місці. Учасники мітингу заявляють, що саме поліція почала стріляти по них.

Читайте також: Вбивцю 77 людей Брейвіка зарахували до університету

3 липня 2013 року Мухаммед Мурсі був усунений від влади армією внаслідок масових протестів у Єгипті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Брати-мусульмани" є міжнародною релігійно-політичною асоціацією. Вона була створена ще у березні 1928 в Єгипті. Зараз у більшості країн світу організацію вважають терористично.